“we kunnen er van op aan dat we nooit over-of onderverzekerd zijn!”
Crystel en Franc

Onze passie voor verzekeren

Arne van de Graaff

Directeur

“Ik begon mijn carrière in de financiële dienstverlening in 2004 bij Aegon. Na drie jaar besloot ik om mijn eigen bedrijf te starten. Waarom? Omdat ik als zelfstandig ondernemer volledig onafhankelijk financieel advies kan geven. En juist die onafhankelijkheid garandeert klanten het maatwerk dat ik zo belangrijk vind. Door niet gebonden te zijn aan één financiële instelling kan ik in elke situatie het beste product aanbieden. Ik startte mijn eenmanszaak op zolder, letterlijk achter het wasgoed. Vijf jaar lang heb ik me zo ontwikkeld als zelfstandig adviseur. Toen was het tijd voor een nieuwe uitdaging en werd ik algemeen directeur van een onafhankelijk assurantie- en hypotheekadvieskantoor. In 2017 heb ik ZEQERZ opgericht.

Mijn belangrijkste taak als adviseur is om eventuele risico’s in beeld te brengen en in overleg met de klant de beste oplossing te vinden. Niet alles hoeft verzekerd te worden. Het is de kunst om alleen de risico’s te verzekeren die je zelf niet kunt dragen. Daarover sparren met klanten vind ik het mooiste aan mijn werk. Je moet mij niet de hele dag op kantoor zetten. Overigens verdient dat kantoor wel een eervolle vermelding, want we zitten op het oude Gasfabriek-terrein in Deventer. Ik durf wel te zeggen dat dit een van de meest innovatieve plekken van de stad is. En dan hebben we ook nog eens een geweldig uitzicht over de IJssel en de skyline van Deventer.

Wat ik doe als ik niet aan het werk ben? Grote kans dat ik aan het hardlopen ben, of met mijn rugzak over een lange-afstandswandelpad wandel ergens in Europa. Motorrijden met mijn vrouw Karin is ook een hobby. Daarnaast zorg ik uiteraard dat ik mijn vakkennis op peil hou, dus ik zit regelmatig aan de studie, nu is dat bijvoorbeeld de studie aansprakelijkheidsrecht. En ja, na inspanning komt ontspanning, dus voor een goed glas wijn of een lekker biertje op z’n tijd ben ik zeker te porren.”

Joep van der Pol

Hypotheekspecialist

Om onze dienstverlening te optimaliseren, werken we samen met Joep van der Pol. Deze gedreven hypotheekspecialist heeft dezelfde aanpak als ZEQERZ: financieel maatwerk in heldere taal. Het was dan ook een logische stap om onze krachten te bundelen. Zo kunnen we jou met een gerust hart verwijzen naar een top-hypotheekadviseur en ons eigen specialisme nog meer ruimte geven.

Joep van der Pol werkt sinds 2000 in de financiële dienstverlening. “In de beginjaren adviseerde ik mijn klanten op allerlei gebieden, maar inmiddels heb ik me toegelegd op datgene waar mijn hart écht ligt: hypotheekadvies. Op zoek gaan naar de hypotheek die past bij jouw situatie en net zo lang puzzelen tot de beste oplossing is gevonden, dat is wat mijn werk zo mooi maakt. Een hypotheek is complex en tegelijk is het afsluiten ervan een belangrijke beslissing. Daarom leg ik het hele hypotheektraject uit in begrijpelijke taal. Dus geen vakjargon, maar gewoon Nederlands. Graag teken ik er schema’s bij om zo nog inzichtelijker te maken wat de financiële gevolgen zijn bij verschillende scenario’s. En is iets niet helemaal duidelijk, dan leg ik het nog een keer uit. Net zo lang tot alles helder is. Ook goed om te weten: ik ben een van de 1200 Erkend Hypothecair Planners van Nederland en ik ben Erkend Financieel Adviseur.”

Meer weten?

Van der Pol – Financieel Advies

085 201 23 13 / 06 29 58 44 16

info@vdpol-advies.nl

vdpol-advies.nl

© 2024 Zeqerz | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Yellow Pirates | Technische realisatie Sieronline B.V.