“wij zijn geen klant, wij hebben een echte totaalrelatie met Zeqerz”
Arjan

Word jij onze volgende tevreden klant?

Een echte totaalrelatie

‘’Als iedereen toch zo’n verzekeringsagent had… Dus dat wij tevreden zijn met Zeqerz, meer in het bijzonder met Arne van de Graaff, dat mag duidelijk zijn. De advisering over de financiering van ons huis en over een tweede hypotheek in verband met de verbouwing… Het advies over zowel onze schade- als zorgverzekeringen… Het was allemaal prima. Echt maatwerk, tot in de puntjes op ons toegesneden. En als er dan eens iets gebeurt en we aanspraak maken op één van onze verzekeringen, dan hoeven we maar te bellen en het wordt aangepakt. Maar dan ook voortvarend. Tot en met de uitbetaling aan toe. Wij zijn geen klant, wij hebben een echte totaalrelatie met Zeqerz. Zo wordt ons verzekeringspakket regelmatig tegen het licht gehouden. Zodat we er altijd van op aan kunnen dat het in alles actueel is waar het gaat om ontwikkelingen in verzekeringsland. En we niet alleen optimaal verzekerd zijn, maar zeker ook blijven!”

Arjan, Deventer

Niets is teveel!

“Het begon allemaal toen wij Arne van de Graaff in 2008 eens naar onze hypotheek lieten kijken. En nu, bijna 10 jaar verder dus, zijn wij nog steeds klant. We hebben inmiddels al onze verzekeringen bij Zeqerz ondergebracht. Heeft alles te maken met hoe we worden geadviseerd. Uiterst prettig en heel deskundig. Wat je bij Zeqerz echt merkt: niets is teveel! Vragen worden snel en goed beantwoord en bij schade is er meteen hulp.”

Rik en Diana

Informeel formeel

‘’Ze nemen alle tijd voor je om rustig en toegankelijk alles met je door te nemen. Verzekeringen, andere financiële aangelegenheden, ze nemen je op een prettig informele manier mee langs en door allerlei vaak heel formele zaken. Ze hebben inmiddels dan ook al onze verzekeringen – schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en zelfs een uitvaartverzekering – hebben geregeld. Bovendien doen ze het onderhoud van ons totale verzekeringspakket.”

Crystel en Franc

Bedrijfscontinuïteit geborgd

“Ik heb een eigen klusbedrijf. Bouwen, onderhoud, reparatie, renovatie… Daar ligt mijn hart. En dus niet bij verzekeringen. Daarom laat ik mij op dat gebied ontzorgen. Door Zeqerz. Dat geeft mij – zowel particulier als zakelijk -inzicht in mijn risico’s en in de daarbij passende verzekeringsoplossingen. Dankzij Zeqerz kan ik mij focussen op de dagelijkse praktijk van mijn bedrijf terwijl de continuïteit van mijn bedrijf verzekeringstechnisch is geborgd.”

Paul, Olst

Altijd de best passende oplossing

“Als we één ding niet hebben gedaan bij de start van ons bedrijf, dan is het over één nacht ijs gaan wat betreft onze verzekeringen. Na een strenge selectie is het Arne van de Graaff van Zeqerz geworden. Dankzij onder meer zijn advies over garagepolissen. Sterke punten zijn ook hun bereikbaarheid en dat ze, wat er ook bij ons speelt, samen met ons altijd de voor onze onderneming best passende oplossing vinden.”

Lenie en Carol, Apeldoorn

© 2024 Zeqerz | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Yellow Pirates | Technische realisatie Sieronline B.V.