“door Zeqerz kan ik mij volledig focussen op de dagelijkse praktijk van mijn bedrijf"
Paul

Het gaat over jullie continuïteit, niet over jullie zakelijke verzekeringen

Verzekeren voelt voor veel organisaties aan als een noodzakelijk kwaad. Dat verklaard ook direct waarom de gemiddelde tijd die aan de zakelijke verzekeringen wordt besteed vaak erg laag is. Organisaties nemen vaak iemand in de arm, besteden er wat tijd aan, regelen het en kijken er bij voorkeur dan voorlopig niet meer naar om. Want je moet door, je wilt ondernemen, je gaat je klanten helpen, je wilt groeien. Ik begrijp het heel goed, maar ik zie ook nog te vaak de gevolgen van deze aanpak. Want het gaat goed totdat… Is dit een oproep aan jullie om verzekeren leuk te gaan vinden? Nee, dat is het niet. Ik zou wel willen oproepen om het niet langer met elkaar over de zakelijke verzekeringen te hebben.

Maar waar gaan we het dan over hebben?

Ik ga graag met je in gesprek over de continuïteit van je bedrijf. Dat is namelijk een onderwerp waar je als van nature al de hele dag mee bezig bent. Klanten werven en bedienen, investeringen doen om de groei te kunnen opvangen, ideeën en plannen maken om verder te komen. Onderdeel van jullie continuïteit is de vraag ‘wat als’. Wat als we een serieuze brand krijgen, wat als één van onze medewerkers een bedrijfsongeval krijgt, wat als we aansprakelijk gesteld worden voor een foutieve levering of wat als we via gijzelsoftware een week lang niet bij onze ordergegevens kunnen. Situaties die iedere organisatie kunnen of misschien beter gezegd zullen raken.

Alles draait om risico’s afwegen

Als ondernemer weet je dat je soms risico’s moet durven, moet kunnen nemen. Weloverwogen natuurlijk, want je wilt niet als eendagsvlieg de boeken in. Risicobeheersing is cruciaal, gedegen risico-inventarisatie essentieel. Daar kom ik in beeld. Ik wil jullie van binnen en van buiten leren kennen. Ieder aspect van je bedrijfsvoering neem ik daarin mee. Als sparringpartner trek ik daarin met je op en weet ik wat jullie echt nodig hebben. We doen dit niet eenmalig, nee ik ontwikkel mee met jullie ontwikkelingen. Met steevast dat ene doel voor ogen: de continuïteit van jouw bedrijf te waarborgen.

Op Zeqerz.

We helpen jou als ondernemer en je medewerkers ook graag verder met je privé verzekeringen. Check hier ons aanbod particuliere verzekeringen.

© 2024 Zeqerz | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Yellow Pirates | Technische realisatie Sieronline B.V.