“het advies was prima, echt maatwerk, tot in de puntjes op ons toegesneden”
Arjan

Pensioen oplossingen van nu

Het gaat dan wel over je oude(re) dag, toch is het een onderwerp om niet alleen nu al bij stil te staan, maar ook concreet mee aan de slag te gaan. Want je pensioen is een belangrijke factor voor hoe warmpjes je er straks bij zit. Tegelijk is een pensioen iets strikt persoonlijks. Dat daarom ook strikt persoonlijk moet worden geregeld. In een pensioenplan dat in alles weerspiegelt hoe jij later wilt leven. En wat je daar tussen nu en straks voor moet doen. Om er dan heerlijk van te kunnen genieten, van je pensioen.

Maar wat als

Natuurlijk richten wij ons in eerste instantie op de mooie vooruitzichten, de dromen. Maar de statistiek dat we gemiddeld genomen ouder worden, is geen individuele garantie dat dit zo zal zijn. Dus komt het onderwerp overlijden ook zeker ter sprake in onze analyse. Want hoe graag we ook zien dat je gezond en vitaal je pensioen haalt, bespreken we ook hoe je de zaken voor je partner en kinderen wilt regelen. Wij kijken daarbij altijd naar het totale plaatje. Dubbele verzekeringen en dekkingen daar zit niemand op te wachten. Mocht het nodig zijn dan kunnen we de pensioenvraag onderdeel maken van een totaal financieel plan.

Tijd als je vriend

Pensioen is en blijft een bijzonder onderwerp om te bespreken. Want als je jong bent, je het leven nog voor je hebt, dan maak je je over hele andere zaken druk dan je pensioen. Kom je echter dichter bij de datum waarop je met pensioen mag, dan denk je waarom ben ik niet eerder begonnen met mij hierin te verdiepen. Hoe begrijpelijk dit alles ook is, blijft ons advies om op tijd te beginnen. Want tijd is in deze echt je vriend.

Op Zeqerz.

We helpen jou ook graag verder met inzicht te krijgen in de complete financiële situatie. Check hier ons aanbod particuliere verzekeringen.

© 2024 Zeqerz | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Yellow Pirates | Technische realisatie Sieronline B.V.