“we kunnen er van op aan dat we nooit over-of onderverzekerd zijn!”
Crystel en Franc

Particuliere verzekeringen op het juiste peil

Alles rondom jou en je gezin is te verzekeren. Verzekeringen te over immers. In alle soorten, maten en uitvoeringen. Voor jouw persoonlijk, je gezin, je bezittingen, zoals je auto en je huis, maar ook dekkingen rondom je gezondheid of als je op reis gaat. Kortom bijna teveel om op te noemen. Wist u dat Nederland de hoogste verzekeringsgraad van de wereld heeft. Dus voor je het weet puilt die schoenendoos waar je de polissen van je particuliere verzekeringen in bewaard uit. Alle reden dus om je licht op te steken. Je te laten adviseren. Deskundig en onafhankelijk. Open en eerlijk. En al helemaal persoonlijk. Want hoe beter inzicht in specifiek jouw situatie, hoe beter jouw verzekeringen daarop toegesneden zijn.

Teveel is ook niet goed

Zekerheid zit in onze beleving niet in zoveel mogelijk verzekeringen afsluiten. Sterker nog het levert een schijnzekerheid op waar wij niet van houden. Bovendien heeft het geen zin om twee keer te betalen voor hetzelfde product. Dus onze ervaring leert dat als wij uw volledige pakket particuliere verzekeringen zegen het licht mogen houden dat dit meerdere voordelen oplevert. Ten eerste een goed op elkaar aansluitende set aan verzekeringen Ten tweede een pakket zonder doublures en ten derde de beste voorwaarden voor uw persoonlijke situatie.

Bij de tijd brengt orde en rust

Particuliere verzekeringen beoordelen is niet uw hobby, maar gelukkig wel ons vak. Hoe fijn is het als u weet dat alles goed geregeld is. Dat die schoenendoos bij ons in een moderne administratie altijd up-to-date en compleet beschikbaar is. Dat wij ieder jaar een rondje langs de velden maken om te kijken of het beter of goedkoper geregeld kan worden. Het enige dat wij u vragen is om veranderingen in uw persoonlijke situatie bij ons te melden zodat wij deze op snel en adequaat aan kunnen passen.

Op Zeqerz.

We helpen jou ook graag verder met inzicht te krijgen in de complete financiële situatie. Check hier ons aanbod particuliere verzekeringen.

© 2024 Zeqerz | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Yellow Pirates | Technische realisatie Sieronline B.V.