“de herfinanciering van ons huis heeft ons ‘n heel wat lagere maandlast opgeleverd”
Rik en Diana

Hypotheken op maat

Hypotheken heb je in soorten en maten. Is de makelaar je adviseur bij de keuze de onderhandelingen in de koop of verkoop van je huis, zijn wij dat bij het vinden van de passende hypotheek. Want wij zijn kind aan huis in de hypotheekwereld. Weten, onafhankelijk als wij zijn, wat de mogelijkheden zijn. Maar ook de onmogelijkheden.

Wij maken je ervan bewust dat een hypotheek een beslissing is voor jaren. En dat één ding daarbij altijd leidend is: jouw persoonlijke situatie, jouw wensen en behoeften. Want alleen dan krijg je de hypotheek die helemaal bij jou past.

Je eerste huis

Iedereen kan zich de aanschaf van zijn eerste eigen huis nog levendig herinneren. Je bent al enige tijd bezig met het idee en nu ga je die stap dan echt maken. Maar wat is er mogelijk, hoeveel kan je lenen? Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een woning, wat kost dat allemaal en waarom zijn de huizen die je echt leuk vindt te duur of na een halve dag al verkocht. Een leuk, spannend, maar regelmatig ook frustrerend proces. Om het proces toch ook vooral leuk te laten zijn, helpen wij je graag verder met het regelen van de best passende hypotheek voor jou als starter. Zeker weten dat je niets over het hoofd ziet, zodat je na je verhuizing maximaal kan genieten van je eigen huis.

Oversluiten als aantrekkelijk optie

Als je al langere tijd in dezelfde woning woont dan loont het zeker de moeite om eens te laten berekenen of het oversluiten van je hypotheek een aantrekkelijke optie is. Want in een groot aantal gevallen wegen de eenmalige kosten prima op tegen de doorlopende besparing die wij realiseren. Grote kans dat het geen dagelijkse kost voor je is. Slim dus om je daarin te laten adviseren

Op Zeqerz.

We helpen je ook graag verder met je privé verzekeringen. Check hier ons aanbod particuliere verzekeringen.

© 2024 Zeqerz | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Yellow Pirates | Technische realisatie Sieronline B.V.