“wij zijn geen klant, wij hebben een echte totaalrelatie met Zeqerz”
Arjan

Persoonlijke financiële planning

Je kunt je toekomst dan wel niet voorspellen, maar wel richting geven. Bijvoorbeeld door het opstellen van een financieel plan. Daarvoor duiken wij eerst in hoe je er nu voor staat. Qua inkomen bijvoorbeeld. Maar ook qua leefsituatie. En wij kijken vooruit. Naar hoe jij je leven voor je ziet. Wat je wensen, dromen en idealen zijn. Zowel privé als zakelijk. Maar we kijken ook naar de momenten waarop je leven even stilstaat. Wat als iemand overlijd, welke impact heeft dat op de partner. Dit maakt één ding meteen duidelijk: jouw perfecte financiële planning staat of valt bij nauwe samenwerking.

Voorkom problemen

Geld maakt niet gelukkig. Maar geld tekort komen maakt echt wel ongelukkig. Op heel veel verschillende manieren kunnen mensen plotseling geconfronteerd worden met gebeurtenissen in het leven die grote financiële gevolgen hebben. Het verlies van je baan, het failliet gaan van je bedrijf, het overlijden van een dierbare of langdurige ziekte. Zaken waar we liever niet te vaak en te lang bij stil willen staan. In die fases heb je wel andere zaken aan je hoofd dan je ook nog druk te moeten maken over je financiën. Op die momenten ben je blij dat je je financiële planning op orde hebt.

Geniet maximaal

De medaille van financiële planning heeft ook een hele zonnige kant. Je hebt dromen, ambities en wensen. De aanschaf van een huis in het zonnige zuiden of die boot als je met pensioen gaat. Hoe kan je die op een slimme manier realiseren door op tijd de juiste paden te bewandelen. Kortom we bekijken en bespreken uw grootste nachtmerries en dromen door een financiële bril. Welke zekerheden kunnen we inbouwen door goede verzekeringen in te kopen, welk geld zetten we op zij en hoe zorgen we ervoor dat die voldoende renderen. Onze financiële plan is erop gericht dat op de mooie en verdrietige momenten in je leven, geld niet je grootste zorg zal zijn.

Op Zeqerz.

We helpen je ook graag verder met advies over geld voor later. Check hier ons aanbod particuliere verzekeringen.

© 2024 Zeqerz | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Yellow Pirates | Technische realisatie Sieronline B.V.